| 00 Program nauki Cukiernik-741-01.pdf Rozmiar 0,7 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 11 Wytwarzanie pieczywa cukierniczego trwałego.pdf Rozmiar 1,5 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 10 Wytwarzanie wyrobów cukierniczych.pdf Rozmiar 2,2 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 02 Charakteryzowanie surowców i materiałów pomocniczych.pdf Rozmiar 290 KB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 04 Zastosowanie normalizacji w przetwórstwie spożywczym.pdf Rozmiar 0,8 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 15 Wytwarzanie elementów dekoracyjnych.pdf Rozmiar 1,2 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 13 Przygotowanie półproduktów ciastkarskich.pdf Rozmiar 1,5 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 05 Przygotowanie produkcji cukierniczej.pdf Rozmiar 325 KB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 09 Użytkowanie maszyn i urządzeń do wypieku i smażenia.pdf Rozmiar 1,1 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 06 Przygotowanie surowców i półproduktów.pdf Rozmiar 407 KB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 14 Wytwarzanie wyrobów ciastkarskich.pdf Rozmiar 1,3 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 16 Podejmowanie działalności gospodarczej.pdf Rozmiar 0,7 MB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 17 Prowadzenie działalności cukierniczej.pdf Rozmiar 207 KB EFS Poradnik dla ucznia, Cukiernik |
| 09 Formowanie i prowadzenie rozrostu ciasta.pdf Rozmiar 190 KB EFS Poradnik dla nauczyciela, Piekarz |
| 00 Program nauki Piekarz-741-02.pdf Rozmiar 0,7 MB EFS Poradnik dla nauczyciela, Piekarz |
| 05 Użytkowanie maszyn i urządzeń do wypieku.pdf Rozmiar 180 KB EFS Poradnik dla nauczyciela, Piekarz |
| 01 Przygotowanie produkcji piekarskiej.pdf Rozmiar 187 KB EFS Poradnik dla nauczyciela, Piekarz |
| 02 Przygotowanie surowców do produkcji pieczywa.pdf Rozmiar 213 KB EFS Poradnik dla nauczyciela, Piekarz |
| 03 Użytkowanie maszyn i urządzeń magazynowych.pdf Rozmiar 237 KB EFS Poradnik dla nauczyciela, Piekarz |
| 04 Użytkowanie maszyn i urządzeń.pdf Rozmiar 241 KB EFS Poradnik dla nauczyciela, Piekarz |
| 07 Sporządzanie ciasta żytniego.pdf Rozmiar 170 KB EFS Poradnik dla nauczyciela, Piekarz |